Κύπρος: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία
Eμφανίστηκε στη θάλασσα χωρίς όμως να κινηθεί προς την ακτή, κάτι που θα προκαλούσε σημαντικά προβλήματα
Μανώλης Καλατζής - Λευκωσία
Η κυπριακή Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε εκδώσει, το Σάββατο, κίτρινη προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα την αναβάθμισε σε πορτοκαλί.
Παρατηρήθηκε πτώση της θερμοκρασίας και ορισμένες καταιγίδες σε τοπικό επίπεδο κυρίως στις επαρχίες Πάφου και Λεμεσού, ενώ στο Τρόοδος σημειώθηκε χαλαζόπτωση.
Αυτή τη φορά δεν παρατηρήθηκαν τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας με τις ισχυρές βροχοπτώσεις που μετέτρεψαν δρόμους και πλατείες στη Πάφο και τη Λεμεσό σε ποτάμια και λίμνες.
Στη Λευκωσία τα φαινόμενα ήταν πιο ήπια με ελαφρές βροχοπτώσεις και ανέμους οι οποίοι δεν δημιούργησαν προβλήματα.
Στην Λεμεσό στην περιοχή Πισσουρίου πολίτες κατέγραψαν εντυπωσιακές εικόνες από υδροστρόβιλο ο οποίος εμφανίστηκε στη θάλασσα χωρίς όμως να κινηθεί προς την ακτή, κάτι που θα προκαλούσε σημαντικά προβλήματα.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.