Στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στο πόδι μεταφέρθηκε ένας κυνηγός στο Ηράκλειοσήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις άνδρες είχαν πάει για κυνήγι στο Σμάρι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένας εκ των τριών τραυματίστηκε από σφαίρα στο κάτω άκρο, αναφέρει ο ιστότοπος creta24.gr.
Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, οι οποίοι μετέφεραν τον άνδρα σε προσβάσιμο σημείο, από όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).