Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Περαία
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα
Ολοσχερώς κάηκαν δύο αυτοκίνητα στην Περαία Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα οχήματα ήταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης πίσω από πολυκατοικία.
Στο σημείο έσπευσαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.