Η ανομβρία «χτύπησε» στο Σπήλαιοτων Λιμνών στα Καλάβρυτα που στέρεψε από νερό.
Το σπήλαιο βρίσκεται σε υψόμετρο 828 μέτρων και κάθε χρόνο δέχεται 70.000 επισκέπτες. Όμως, φέτος η εικόνα είναι αποκαρδιωτική με τα κρυστάλλινα νερά από τις τρεις βασικές λίμνες να έχουν εξαφανιστεί.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5b1576l5wkp)
Το Σπήλαιο των Λιμνών, μέχρι πριν δύο χρόνια είχε νερό αλλά φέτος οι λίμνες έχουν στερέψει.
Επίσης, στο δάσος του Πλανητέρου, η στάθμη του νερού έπεσε αισθητά λόγω της μείωσης του όγκου στις πηγές του Αροανίου.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.