Στις 14 Οκτωβρίου, η Sky Express εγκαινίασε τις απευθείας πτήσειςαπό την Αθήναπρος την πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, προσφέροντας πτήσεις κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.
Με αυτή τη νέα σύνδεση, η Sky Express διευρύνει το ενισχυμένο της δίκτυο, ενώ μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα προσθέσει πτήσεις προς το Γερεβάν, την Τιφλίδα, την Κωνσταντινούπολη, την Πράγα, τη Βιέννη και το Άμστερνταμ. Έτσι, η εταιρεία εξυπηρετεί πλέον 22 διεθνείς προορισμούς όλο τον χρόνο.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πτήσεις από την Αθήνα προς τα Τίρανα θα εκτελούνται με αεροσκάφη ATR 72-600, ιδανικά για περιφερειακές διασυνδέσεις και έχουν μέσο όρο ηλικίας μόλις 2 έτη.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.