Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη - Πήραν 10.000 ευρώ
Δύο οι δράστες της ληστείας στην οδό Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης
Στόχος ληστών έγινε τα μεσάνυχτα της Κυριακής κατάστημα ψιλικών στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε περίπου τα μεσάνυχτα όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν σε ψιλικατζίδικο επί της οδού Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη.
Απειλώντας με όπλο τον υπάλληλο, οι δύο ληστές αφαίρεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, περισσότερα από 10.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, οι δυο δράστες φορούσαν μάσκες Covid: Ο ένας φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ, ενώ ο δεύτερος μπουφάν με κουκούλα με γούνα.
Αμέσως μετά από τη ληστεία οι ληστές διέφυγαν πεζή και επιβιβάστηκαν σε όχημα το οποίο τους περίμενε λίγα μέτρα μακρύτερα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας