Πολύ μεγάλη συρροή πολιτών στονοσοκομείο Χανίων, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, έχει καταγραφεί τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr υπολογίζεται ότι από το βράδυ και μέχρι στιγμής έχουν μεταβεί στο νοσοκομείο περίπου 40 περιπτώσεις ανθρώπων που υπέφεραν από γαστρεντερίτιδα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ασθενείς δεν φαίνεται να προέρχονται από συγκεκριμένη περιοχή, αλλά υπάρχει διασπορά γεωγραφική. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς, φαίνεται να είναι φοιτητές.
Το προσωπικό του νοσοκομείου Χανίων έχει παράσχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα για την ανακούφιση των ασθενών ενώ ήδη έχουν αρχίσει εργαστηριακές εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.
Ωστόσο, λόγω της έξαρσης δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να εφαρμοστούν περαιτέρω μέτρα προστασίας εντός του νοσοκομείου ώστε να αποτραπεί περαιτέρω μετάδοση σε περίπτωση που αποδειχθεί ιογενής.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events