Επιχείρηση της ΕΛΑΣ είναι σε εξέλιξη στην Κέρκυρα μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για υπόθεση διαφθοράς.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκληματική οργάνωση με εμπλοκή υπαλλήλων εφορίας και τουλάχιστον ενός λογιστή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί που μετέχουν στην επιχείρηση έχουν προχωρήσει ήδη σε συλλήψεις τεσσάρων εφοριακών και ενός λογιστή οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα.
Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι οι συλληφθέντές εκβίαζαν φορολογούμενους προκειμένου να τους κάνουν «εξυπηρετήσεις»
Η δικογραφία συντάχθηκε μετά από συνεργασία της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3