Άγρια επίθεση εξαπέλυσε 38χρονος που μαχαίρωσε τον θείο του στην Εύβοια.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό Σπαθάρι, ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.
Όπως δήλωσαν στο evima.gr κάτοικοι του χωριού, ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.
Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο 38χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.