Αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ θανάτωσης ενός ελαφιού του προστατευόμενου είδους dama dama από δύο αγνώστους λαθροθήρες έγιναν δύο εθελόντριες που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους σε μια περιοχή στη Ρόδο και αμέσως άρχισαν να καταδιώκουν τους δράστες.
Οι λαθροθήρες πανικοβλήθηκαν όταν οι δυο γυναίκες τους ζήτησαν τα στοιχεία τους για να καταθέσουν μήνυση. Προσπαθώντας να τους ξεφύγουν τράπηκαν σε φυγή, όμως τους έπεσε μία από τις καραμπίνες τους και την βρήκαν οι εθελόντριες, οι οποίες την παρέδωσαν στο Δασαρχείο της Ρόδου, ενώ υπέβαλαν και μήνυση σε βάρος αγνώστων στην Αστυνομία.
Από τον αριθμό σειράς του όπλου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του κατόχου του και ξεκίνησε η αναζήτησή του από άνδρες του Δασαρχείου και τους αστυνομικούς, ώστε να συλληφθούν ο ίδιος και ο δεύτερος λαθροθήρας και να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου προτού περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.