Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι διακομίστηκαν δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μία γυναίκα, το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10) στην Καβάλα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kavalapost.gr, οι δύο ηλικιωμένοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τη Νέα Πέραμο στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.
Η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη, σύμφωνα με το kavalanews.gr, με την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.