Δύο εργαζόμενες στην υπηρεσία καθαριότητας του Ρεθύμνουτραυματίστηκαν, όταν μπαταρία αυτοκινήτου που κάποιοι είχαν πετάξει σε κάδο ανακύκλωσης έσκασε μπροστά τους, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα και τραυματισμό στο πρόσωπο και τα μάτια.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος goodnet.gr, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, όταν το απορριμματοφόρο εκτελούσε το δρομολόγιο στην περιοχή του Πλατανιά, για την συλλογή της ανακύκλωσης.
Οι δύο εργαζόμενες μετέφεραν τον κάδο προς το απορριμματοφόρο προκειμένου να αδειάσει το περιεχόμενο, χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιοι είχαν πετάξει εντός του κάδου, αντί για ανακύκλωση όπως προβλέπεται για τους μπλε κάδους, μια μπαταρία αυτοκινήτου.
Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία της αποκομιδής εντός του απορριμματοφόρου, η μπαταρία «έσκασε» μπροστά τους, με αποτέλεσμα το υγρό που περιέχει, να καταλήξει στα πρόσωπα των εργαζομένων και να τους προκαλέσει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, καθώς και τραυματισμό στο πρόσωπο και τα μάτια.
Και οι δύο εργαζόμενες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένουν για παρακολούθηση.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.