Σοβάδες έπεσαν από το ταβάνι σχολικής αίθουσας του 3ου Γυμνασίου - ΓΕΛ Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όπως καταγγέλλουν σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Από την πτώση των σοβάδων δεν υπήρξε τραυματισμός παιδιών καθώς όπως σημειώνουν από τύχη «απουσίαζαν οι μαθητές που κάθονταν στα συγκεκριμένα θρανία».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο σχολικό συγκρότημα πρόσφατα η Περιφέρεια και ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποφάσισαν την μεταφορά εκεί και του Διαπολιτισμικού Λυκείου «αν και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί αντιδρούσαν λόγω των προβλημάτων υποδομής».
Όπως αναφέρουν τα μέλη της Ομοσπονδίας τον περασμένο Αύγουστο ο δήμος Θεσσαλονίκης με συνεργεία προχώρησε σε διαχωρισμό σχολικών αιθουσών με γυψοσανίδες ενώ οι ίδιοι καταδείκνυαν τα προβλήματα τόσο στο κτίριο όσο και στην αυλή.
Η Ομοσπονδία ζητά ενδελεχή έλεγχο όλων των σχολικών μονάδων σε όλα τα επίπεδα (στατική επάρκεια –προσεισμικός έλεγχος – έξοδοι διαφυγής – πυρασφάλεια – ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση – επάρκεια σε προαύλια και χώρους συγκέντρωσης) καθώς και την κατασκευή νέων, ασφαλών και σύγχρονων σχολικών κτιρίων, αλλά και την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών για την εξυπηρέτηση των αυξημένων εκπαιδευτικών απαιτήσεων του 21ου αιώνα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»