Άγριες σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν χθες τα μεσάνυχτα σε γλέντι στην πλατεία Γρηγορίου Λαμπράκη, στον Κορυδαλλό, όπου περίπου δέκα άτομα πιάστηκαν στα χέρια με τη διαμάχη να γενικεύεται και τρία άτομα να τραυματίζονται, ανάμεσά τους κι ένας ανήλικος.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Κορυδαλλού, Χαράλαμπος Τσιρακίδης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά ενώ πλησίαζε στο σημείο προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα.
«Δεν έχω εικόνα πως και γιατί ξεκίνησε ο καβγάς. Καθόμουν στην απέναντι πλευρά και πήγα να δω τι συμβαίνει.Ήμασταν μαζί και με άλλα άτομα από το Δήμο και είδαμε ότι κάτι γίνεται και πήγαμε να τους χωρίσουμε. Με το που μας είδαν να πλησιάζουμε, εμένα και τον άλλον αντιδήμαρχο, αρχίσαν να μας πετάνε τραπέζια και καρέκλες. Ούτε θυμάμαι πόσα άτομα ήταν», λέει στο protothema.gr ο κ. Τσιρακίδης ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο αριστερό χέρι και την πλάτη.
Στο Αττικό Νοσοκομείο διεκομίσθη και ο δεύτερος αντιδήμαρχος Κορυδαλλού ο οποίος πλήρωσε τη μανία των νεαρών με ένα τραύμα στο κεφάλι από αντικείμενο που του πέταξαν.
Σημειώνεται, την ίδια στιγμή, ότι ανήλικος 16 ετών έφτασε με τον πατέρα του για κατέθεση στο αστυνομικό τμήμα κι έγινε γνωστό ότι πάνω στη διαμάχη το παιδί δέχθηκε τη μπουνιά. Ωστόσο δεν επιθυμούσε να πάει στο νοσοκομείο, με το ΕΚΑΒ να φτάνει και να του δίνει τις πρώτες βοήθειες.
Αναμένεται να γίνει εξέταση από ιατροδικαστή ενώ οι καταθέσεις που θα ληφθούν από τους αντιδημάρχους θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.