Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή που έπληξε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης τη Ρόδο, στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «Atena». Η έντονη βροχόπτωση δημιούργησε σημαντικές δυσκολίες στην κυκλοφορία εντός της πόλης.
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς έχουν καταγραφεί μεγάλα προβλήματα σε διάφορες περιοχές, όπως ο Άγιος Δημήτριος, το κέντρο της Ρόδου, η οδός Μιχαήλ Πετρίδη και η περιοχή της Ανάληψης. Επίσης, τμήματα του δρόμου Ρόδου – Λίνδου και οι περιοχές της προέκτασης Κανελλοπούλου και της οδού Εθνικής Αντιστάσεως έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.
Δειτε βίντεο:
Σοβαρές δυσκολίες καταγράφονται επίσης στην περιοχή των Κρητικών μέχρι την Ιαλυσό. Οι αρμόδιες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ η ΔΕΥΑΡ έχει προχωρήσει στην επίταξη βυτίων για την απάντληση των υδάτων.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.