Ένα άγριο περιστατικό, με θύμα έναν αλλοδαπό κινητοποίησε τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου στις 9 περίπου το βράδυ του Σαββάτου.
Οι πρώτες αναφορές υποδεικνύουν ότι αρχικά υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ θαμώνων σε ένα καφενείο που βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο της πόλης. Ωστόσο, το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκτός του καταστήματος, στον δρόμο.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας 30χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, δέχθηκε μαχαιριέςσε διάφορα σημεία του σώματός του από ομοεθνή του, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την αστυνομία.
Ο αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά, διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας