Ο ΕΟΦεξέδωσε ανακοίνωση για την ορθή χρήση απολυμαντικών χεριών, τονίζοντας ότι δεν δύναται να αντικαταστήσουν το πλύσιμο χεριών.
Τα βιοκτόνα προϊόντα και συγκεκριμένα τα προϊόντα που προορίζονται για απολύμανση χεριών σε καμία περίπτωση δεν δύναται να αντικαταστήσουν το πλύσιμο χεριών και να προτιμώνται αντ' αυτού, αναφέρει ο ΕΟΦ.
Προβαίνει σε ισχυρή σύσταση για χρήση απολυμαντικών χεριών μόνο λόγω αδυναμίας πρόσβασης σε καθαρό νερό και σαπούνι και επισημαίνει ότι η χρήση απολυμαντικών από μικρά παιδιά θα πρέπει να πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενηλίκων και μετά από εκπαίδευση.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race