Ένταση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στο Λούνα Παρκστο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής, εκεί όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος.
Η ένταση σημειώθηκε όταν ο πατέρας και ο θείος του 19χρονου αντιλήφθηκαν την παρουσία μέσα στον χώρο του Λουνα Παρκ -στο οποίο απαγορεύεται η είσοδος- υπαλλήλου της επιχείρησης, ο οποίος όπως αναφέρουν, τραβούσε φωτογραφίες για να τις στείλει στον ιδιοκτήτη του Λούνα Παρκ.
Με την παρέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν και ο υπάλληλος αποχώρησε.
Νωρίτερα, μετέβησαν στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής οι μηχανικοί της εταιρείας που δίνει πιστοποιήσεις σε παιχνίδια Λούνα Παρκ. Οι τρεις μηχανικοί έφτασαν στη Χαλκιδική από την Αθήνα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ελέγχους στο μοιραίο μηχάνημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.
Ο έλεγχος αυτός έρχεται μετά από παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης.
Η οικογένεια του 19χρονου υποστηρίζει πως ο έλεγχος αυτός θα λειτουργήσει ενισχυτικά στα όσα αναφέρουν από την πρώτη στιγμή, ότι στο Λουνα Παρκ δεν λειτουργούσε τίποτα σωστά.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.