Προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας πραγματοποίησαν χθες εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο», καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑγια μη καταβολή δεδουλευμένων και του επιδόματος αδείας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι εργαζόμενοι του σταθμούαναφέρουν πως δεν πληρώθηκαν για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ενώ δεν έλαβαν και το καλοκαιρινό επίδομα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η εργοδοσία ζήτησε αναβολή της τριμερούς διαδικασίας, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι εργαζόμενοι και η Επιθεώρηση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη