Εκτός κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, ο 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμούς τα μεσάνυχτα, στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός, ελληνικής καταγωγής, δέχθηκε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος και στο χέρι. Ο 25χρονος φαίνεται ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από κατάστημα εστίασης όταν άγνωστος άνοιξε πυρ και πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές εναντίον του.
Αμέσως μετά ο «πιστολέρο» τράπηκε σε φυγή ενώ παραμένει άγνωστο αν υπήρχε και συνεργός του στο σημείο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Την έρευνα για την υπόθεση έχουν αναλάβει οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και σημαντικό ρόλο στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη αναμένεται να παίξει η κατάθεση του 25χρονου, όταν του το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.