Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας επί της Βασιλίσσης Σοφίας, με την Ηροδότου, στο ύψος της Λέσχης Αξιωματικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή στη σύγκρουση, και μια μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας, 50 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Παρότι το ΕΚΑΒ έφτασε μέσα σε τρία λεπτά, ήταν ήδη αργά για τον άνδρα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επρόκειτο για αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, πληροφορία που στη συνέχεια διαψεύστηκε.
Για λίγη ώρα είχαν κλείσει και τα δυο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από μάρτυρες, οδηγούς και επιβάτες των οχημάτων.
Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν είναι σε εξέλιξη.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους