Δυο νεκροί είναι ο απολογισμός τροχαίου με μοτοσικλέτα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, στον κόμβο Βησσαρίωνα, στη Φιλιππιάδα της Πρέβεζας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγάκι. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή του το ζευγάρι που επέβαινε στη μηχανή, ένας 58χρονος και μία 48χρονη.
Στο σημείο έσπευσαν η αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ενώ τις συνθήκες του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.