Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Μετεώρων και τις αναζητήσεις σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού ΕλέγχουΠρομαχώνα, εντοπίστηκε ο αλλοδαπός «εισπράκτορας» σπείρας απατεώνων με τα τροχαία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει στη Βουλγαρία.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια ηλικιωμένη γυναίκα σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων παριστάνοντας τον γιατρό, της είπε ότι το παιδί της τραυματίστηκε σοβαρά και της ζήτησε ένα μεγάλο ποσό, δήθεν για να χειρουργηθεί άμεσα. Η ανυποψίαστη γυναίκα πείστηκε να πληρώσει και παρέδωσε το ποσό των 9.100 ευρώ στον συνεργό του, ο οποίος διέφυγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Ωστόσο, το ίδιο βράδυ ακινητοποιήθηκε στα σύνορα και σε έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν τα χρήματα τυλιγμένα σε έξι μαντήλια και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με την δικογραφία που σχηματίστηκε για απάτησε βάρος του και σε βάρος του άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού του, ενώ κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το όχημά του.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.