Επίθεση με ρατσιστικά κίνητρα δέχθηκε μία 23χρονη από το Κονγκό μέσα σε αστικό λεωφορείο, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Δευτέρας.
Συγκεκριμένα, ένας 36χρονος και μία 37χρονη επιτέθηκαν φραστικά στην νεαρή λόγω των χαρακτηριστικών της καταγωγής και της θρησκείας της, προσβάλλοντας την τιμή της, ενώ επιχείρησαν να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος της. Επιπλέον, η 37χρονη τη χτύπησε στο χέρι, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.
Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.