Φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί σε λεωφορείο στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, και πιο συγκεκριμένα στο ύψος της Βουλιαγμένης.
Η φωτιά ξέσπασε στο λεωφορείο γύρω στις 9:49 στο ρεύμα προς Βάρκιζα, στη στάση Λιμανάκια. Στο σημείο πραγματοποιήθηκε αμφίδρομη κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Στο λεωφορείο επέβαιναν πέντε άτομα.
«Ήμασταν στη στάση και λίγο πριν ξεκινήσω κοίταξα τους καθρέπτες όπως συνηθίζουμε να κάνουμε και βλέπω καπνό. Αμέσως άνοιξα τις πόρτες και έβγαλα τον κόσμο έξω, ενώ έκλεισα και τον κινητήρα για να μη γίνει καμία έκρηξη», είπε ο οδηγός του λεωφορείου. «Υπήρξε αρχικά μία αναστάτωση αλλά ευτυχώς όλοι είναι καλά», πρόσθεσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d3o3mxuqzkg1)
Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 5 οχήματα και εθελοντές.
Κλείσιμο
#Πυρκαγιά σε λεωφορείο επί της Λεωφ. Ποσειδώνος στο ύψος της Βουλιαγμένης. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 5 οχήματα και εθελοντές.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.