Διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι στο Παλαιό Φάληρο ενώ έλειπαν οι ένοικοι και τα έκαναν «γυαλιά καρφιά».
Η κάμερα του ΣΚΑΙ έδειξε εικόνες από το σπίτι που είναι στον πρώτο όροφο, σε κεντρικό δρόμο και θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο όταν το είδαν οι ένοικοι που επέστρεψαν.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3n3795ajyup)
Ο κ. Δημήτρης, ο άνθρωπος που μένει στο σπίτι, είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ: «Δεν έχω ακούσει άλλα περιστατικά. Δεν υπήρχαν μέσα πολύτιμα πράματα, δεν είχαμε λεφτά ή κοσμήματα».
Επίσης, δεν είναι ακόμα σαφές πότε έγινε η διάρρηξη καθώς ο αδερφός του κ. Δημήτρη πήγε για να ποτίσει τα φυτά και είδε τι είχε γίνει. Παράλληλα, οι γείτονες δεν κατάλαβαν κάτι.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.