Έβαζε τα δυο ενήλικα σκυλιά του να ζευγαρώνουν για να βγάζει στο «σφυρί» τα κουταβάκια που γεννούσε το θηλυκό ένας 60χρονος που κατοικεί σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης.
Η παράνομη εκτροφή ζώων συντροφιάς αποκαλύφθηκε μετά την τελευταία πώληση ενός κουταβιού.
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με συναδέλφους τους του τμήματος Βοιών αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν, από τα οποία προέκυψε ότι ο 60χρονος προχωρούσε στην πώληση των νεογέννητων κουταβιών αναρτώντας αγγελίες και τον έπιασαν στα... πράσα, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία του, βρήκαν τα δυο ενήλικα σκυλιά και τέσσερα κουτάβια για την πώληση των οποίων είχε αναρτήσει αγγελίες. Τα έξι ζώα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν για κτηνιατρική εξέταση, ενώ ο 60χρονος συνελήφθη για παράβαση των κανόνων περί ευζωίας ζώων συντροφιάς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης. Σε βάρος του επιβλήθηκαν και τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.