Αίγιο: Σε πέντε άτομα εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές για τη διάρρηξη – μαμούθ 250.000 ευρώ σε σπίτι επιχειρηματία
Ο επιχειρηματίας είχε καταγγείλει ότι του έκλεψαν ράβδους χρυσού, χρήματα και πίνακες – Το αυτοκίνητο που εξετάζουν οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας
Σε ένα αυτοκίνητο με επιβάτες πέντε άτομα, εκ των οποίων οι τρεις ενήλικες, εστιάζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας για την υπόθεση διάρρηξης με λεία 250.000 ευρώ σε σπίτι στα Σελιανίτικα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει ένα λευκό πολυτελές ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, όπως κατέθεσε μάρτυρας.
Ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι οι δράστες της διάρρηξης αφαίρεσαν 40 ράβδους χρυσού, 4 κάδρα με τυπωμένα χαρτονομίσματα σε φύλλα χρυσού αξίας περίπου 13.000 € έκαστο και 7.000 €.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για ομάδα Ρομά, που είναι επισκέπτες στην περιοχή και χρησιμοποιούν ενοικιασμένο αυτοκίνητο.
Το σπίτι δεν διέθετε συναγερμό και κάμερες ασφαλείας, παρά τα πολύτιμα πράγματα που έκρυβε στο εσωτερικό του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV