Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ η γκαραζόπορτα ήταν στερεωμένη μόνο με ένα σχοινί.
Η τραγωδία σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής ενώ το τρίχρονο αγόρι έπαιζε κοντά στην καγκελόπορτα με τον αδερφό του.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3d0b9i0h6k1)
Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του, το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Θριάσιο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς του 3χρονου, έναν 39χρονο και μια 42χρονη και οι δύο υπήκοοι Αλβανίας, με την κατηγορία που τους βαρύνει να είναι αυτή της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σημειώνεται ότι η οικογένεια έμενε σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.