Η 28χρονη δεν φαντάστηκε ότι ο λογιστής ήταν… «μαϊμού» καθώς αγνοούσε ότι το επίδομα έχει καταργηθεί κι έτσι πείστηκε να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του e-banking της
Θύμα μιας ακόμη απάτης με δόλωμα το market pass έπεσε μια νεαρή γυναίκα από την Καλαμάτα, η οποία δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο που της συστήθηκε ως λογιστής και την διαβεβαίωσε ότι θα την διευκόλυνε να λάβει το επίδομα που δεν υφίσταται πλέον.
Η 28χρονη δεν φαντάστηκε ότι ο λογιστής ήταν… «μαϊμού» καθώς αγνοούσε ότι το επίδομα έχει καταργηθεί κι έτσι πείστηκε να του δώσει τους προσωπικούς κωδικούς του e-banking της, πιστεύοντας ότι εκείνος θα αναλάμβανε την κατάθεση του ποσού. Όμως, διαπίστωσε έκπληκτη ότι ο άγνωστος είχε μεταφέρει το ποσό των 3.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό της σε άλλον.
Για καλή της τύχη, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας στους οποίους κατήγγειλε την απάτη κατάφεραν να την εξιχνιάσουν άμεσα, να ταυτοποιήσουν τον δράστη που ήταν ένας 38χρονος από τον Βόλο και να ειδοποιήσουν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Βόλου που τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στην Καλαμάτα, όπου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους