Για αλλαγή στο δρομολόγιο από τα Χανιά για τη Μήλο ενημερώθηκαν επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση στη Seajets.
Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει ότι η αλλαγή θα ισχύσει για περίοδο σχεδόν τριών εβδομάδων από τις 20 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου , διότι η εταιρεία ακύρωσε τα δρομολόγια Πειραιά -Μήλο -Χανιά κάθε Τρίτη και Σαββατο για όλη την περίοδο.
Το δρομολόγιο θα εκτελείται σε τρία μέρη:
α) Μεταφορά με πούλμαν από τη Σούδα έξω απο το πρακτορειο της εταιρειας στις 6:30 το πρωί στο Ρέθυμνο και επιβίβαση σε πλοίο
β) Από το Ρέθυμνο επιβίβαση στο Elite Jet στις 8:00 προς Σαντορίνη, αποβίβαση και επιβίβαση στο Speedrunner Jetστις 14:00 για τη Μήλο.
«Τα νέα εισιτήρια θα τα παραλάβετε από το εκδοτήριο μας. Ευχαριατουμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση Seajets» αναφέρεται στο μηνυμα προς τους επιβάτες.
γ) Κανονικά το ταξίδι διαρκεί περίπου τρεις ώρες, ενώ με την τροποποίηση του δρομολογίου θα διαρκεί πάνω από οκτώ ώρες.
Βέβαια η εταιρία δικαιούται να αλλάξει τα δρομολόγιά της, ενώ βλάβες ή απρόοπτα που μπορούν να επηρεάσουν το πρόγραμμα των δρομολογίων.
Κλείσιμο
Τουρίστες που έχουν κάνει κράτηση ζητούν να τους δοθεί η δυνατότητα άμεσης ακύρωσης της κράτησης και επιστροφής των χρημάτων σε όποιον το επιθυμεί.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή