Τραγωδία σήμερα τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο με μια 28χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.
Το τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 3 τα ξημερώματα ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 28χρονη κινείτο στη λεωφόρο Δημοκρατίας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ κινείτο στην πλατεία Συντριβανίου με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όταν η 28χρονη για άγνωστους ακόμα λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε κολώνα.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση η κοπέλα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο που έγινε άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν οι προσπάθειες 8 πυροσβεστών με 3 οχήματα για τον απεγκλωβισμό της.
Η 28χρονη απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Γενικό Κρατικό Νίκαιας και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η τροχαία.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς