Για τον εντοπισμό του είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση των αρχών, η οποία ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν και ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή του.
Ο άτυχος 32χρονος, ο οποίος ήταν πυροσβέστης και υπηρετούσε στο Ηράκλειο είχε πάει εκδρομή στο φαράγγι του Κουρταλιώτη με μία φίλη του.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της πεζοπορίας ο νεαρός άνδρας μπήκε στο νερό για να κολυμπήσει ενώ η κοπέλα συνέχισε την πορεία της φτάνοντας στη γέφυρα του Πρέβελη. Εκεί, όμως διαπίστωσε ότι ο 32χρονος αργούσε να επιστρέψει και κάλεσε τις αρχές ζητώντας συνδρομή.
Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή πυροσβεστών, ανδρών της ΕΛ.ΑΣ αλλά και εθελοντών. Η προσπάθεια για τον εντοπισμού του 32χρονου δεν σταμάτησε ούτε όταν έπεσε το σκοτάδι. Δυστυχώς, γύρω στις 11 το βράδυ ο άτυχος 32χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.