Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου Ηρακλείου πέρασε το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να δώσει κατάθεση, ο 49χρονος Ελληνοκαναδός Εμμανουήλ Κακουλάκης, ο οποίος πριν από 3 εβδομάδες έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμούσε νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο της πόλης.
Ο 49χρονος, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόταν από τη σύντροφό του και τον δικηγόρο του, Μανώλη Τρούλη.
Στο ανακριτικό γραφείο, όπου κλήθηκε για την πρώτη του κατάθεση μετά το περιστατικό, παρέμεινε για περίπου μισή ώρα και έδωσε διευκρινίσεις για το συμβάν και τον βαρύτατο τραυματισμό του από 4 άτομα, τα δύο εκ των οποίων έχουν αναγνωριστεί και αναζητούνται, καθώς σε βάρος τους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν σήμερα και αρκετοί συγγενείς του 49χρονου, που έχει καταγωγή από τα Ανώγεια, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να βρεθούν δίπλα στον ίδιο και την οικογένειά του.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ