Δύο υποθέσεις εξαφανίσεων διαχειρίζονται τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία 25χρονη από τη Συρία αλλά και 47χρονος με καταγωγή από την Αλβανία με τους αστυνομικούς να ερευνούν και τις δύο υποθέσεις.
Η πρώτη εξαφάνιση
Μία 25χρονη γυναίκα από τη Συρία προχθές το πρωί μετά από έναν έντονο καβγά που είχε με τον σύζυγό της έφυγε από το σπίτι που μένουν στα Χανιά και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 25χρονη πήρε μαζί της ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, αφήνοντας όμως στο σπίτι το διαβατήριό της και άλλα προσωπικά της έγγραφα ενώ το κινητό της τηλέφωνο είναι κλειστό. Την δήλωση της εξαφάνισης κατέθεσε ο σύζυγός της.
Η δεύτερη εξαφάνιση
Το δεύτερο περιστατικό αφορά έναν 47χρονο άντρα με καταγωγή από την Αλβανία που ζει και δραστηριοποιείται με την οικογένειά του στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 47χρονος χθες το πρωί αποχαιρέτησε τα παιδιά του και έφυγε από το σπίτι και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Ο ίδιος φαίνεται πως έχει πάρει τα προσωπικά του έγγραφα και το κινητό του τηλέφωνο το οποίο είναι κλειστό.
Την εξαφάνισή του δήλωσε στην αστυνομία η σύζυγός του.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.