Tραγωδία σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου μία 38χρονη γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης, έπαθε τρεις ανακοπές, με αποτέλεσμα να πεθάνει το μωράκι της.
Μάχη για τη ζωή δίνει η 38χρονη γυναίκα που διένυσε τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης της και υπέστη τις τρεις ανακοπές και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας. Η άτυχη γυναίκα υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, ενώ οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί, το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.
Σύμφωνα με το Tempo.gr, η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.
Να υπενθυμίσουμε ότι χθες το απόγευμα υπήρχε έκτακτη έκκληση για αίμα που είχε ανάγκη. Υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, αλλά δυστυχώς.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.