Στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών, εκ των οποίων οι δύο είναι 21 ετών και οι άλλοι δύο 20 ετών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στον Λαγανά Ζακύνθου τα ξημερώματα του Σαββάτου (20.7.2024) μετά από επεισόδιο σε κατάστημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό 33χρονου.
Οι συλληφθέντες διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ένας συνεργός τους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες τραυμάτισαν 33χρονο αλλοδαπό, χτυπώντας τον με γροθιές, στο κεφάλι και το πρόσωπο.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.