Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι στο βουνό του Κιθαιρώνα, μεταξύ των Ερυθρών Αττικής, των Βιλίων και του Αγίου Νεκταρίου
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2thrbeuhpix)
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, ενώ στο σημείο έπνεαν πολύ ισχυροί άνεμοι. Το τεράστιο σύννεφο καπνού ήταν ορατό από την Θήβα, όπως αναφέρει το radiothiva.gr, που δημοσίευσε σχετικό βίντεο.
Οι Αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση παιδικής κατασκήνωσης του δήμου Ασπροπύργου στα Βίλια. Παράλληλα, στις 14:30 το μεσημέρι, οι Αρχές ενημέρωσαν ότι προχωρούν σε εκτροπή των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Οινόης - Πόρτο Γερμενού στο ύψος της οδού Κιθαιρώνος.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Ερυθρές Αττικής. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.