Αίσιο τέλος είχαν οι προσπάθειες εντοπισμού της 14χρονης Αθανασίας Σουλτάνας Κ., η οποία εξαφανίστηκε χθες το πρωίαπό το σπίτι της, στο χωριό Αργυρότοπος Θεσπρωτίας.
Η ανήλικη βρέθηκε σήμερα σε χωριό της Ηγουμενίτσας και είναι καλά στην υγεία της.
Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», σημαντική ήταν η ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, καθώς ευαισθητοποιημένοι πολίτες επικοινώνησαν στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες διαβιβάστηκαν άμεσα στις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες διαβίωσης της ανήλικης και να αποφασιστεί το καλύτερο για το παιδί.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).