Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία οι δύο από τους δράστες που χτύπησαν χωρίς λόγο και με απίστευτη αγριότητα την οικογένεια των τουριστών που διασκέδαζαν σε μπαρ του Ηρακλείου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 31χρονο από χωριό του Μυλοποτάμου και έναν 32χρονο από περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου, ενώ κατά πληροφορίες αναζητούνται άλλοι δύο.
Οι δύο δράστες - όπως και οι άλλοι δύο που δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη - αναζητούνται, αν και από χθες έχει παρέλθει το αυτόφωρο.
Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αφού η οικογένεια των αλλοδαπών βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη χτυπημένη στο νοσοκομείο. Μάλιστα, προκάλεσε την παρέμβαση της Υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη, η οποία επικοινώνησε με το διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του Ελληνο-Καναδού πατέρα της οικογένειας, που χρειάστηκε νοσηλεία, μετά την απόκλητη και αναίτια επίθεση των 4 νταήδων.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.