Δύο παιδιά και ο πατέρας τους παρασύρθηκαν στη θάλασσα, βρισκόμενοι πάνω σε δύο σανίδες SUP στην παραλία του Ροδακινιού στο Ρέθυμνο, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, οι οποίοι κυμαίνονταν στα 5 μποφόρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού.
Ειδικότερα ο 47χρονος πατέρας, ο οποίος σύμφωνα με το Creta Live έχει βελγική καταγωγή, με τα 13 και 8 ετών παιδιά του, νοίκιασαν δύο σανίδες SUP, ωστόσο, παρασύρθηκαν από τα κύματα, χωρίς μάλιστα να φορούν σωσίβια.
Ο άνδρας και τα παιδιά του εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο με τη βοήθεια του Λιμενικού και των ναυαγωσωστών, ενώ ο εκμισθωτής των θαλάσσιων σπορ συνελήφθη.
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους