Στη Ζάκυνθο βρίσκεται από τις 8 το πρωί ,ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ώστε να ενημερωθεί για σημαντικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή.
Λίγο μετά της 08:30, ο κ. Χρυσοχοΐδης, έφθασε το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, όπου συμμετέχει σε κλειστή σύσκεψη με αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου.
Στις 10:00 θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους φορείς της Ζακύνθου και στις 12:00 στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, θα παραχωρήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.