Άγρια συμπλοκή με δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (11/7) στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο έγινε λίγο μετά τις 18.00, όταν για άγνωστη αιτία αλλοδαποί συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη συμπλοκή υπάρχουν δύο σοβαρά τραυματίες, πιθανότατα απο αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Στο σημείο και στη γύρω περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.