Ένοχη για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του 49χρονου συζύγου της κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων μια 47χρονη, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η 47χρονη, σύμφωνα με τα Χανιώτικα Νέα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση προσέγγισης σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων με τον παθόντα.
Ο 49χρονος στην κατάθεση του στο δικαστήριο περιέγραψε τον τσακωμό με τη 47χρονη το μεσημέρι της Πέμπτης λέγοντας πως τον απείλησε με μαχαίρι και συμπλήρωσε ότι τον τελευταίο χρόνο είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της συζύγου του λόγω της συμπεριφοράς της σε βάρος του.
Στην απολογία της η 47χρονη αρνήθηκε οποιαδήποτε απειλή σε βάρος του άνδρα της και ότι η αιτία του τσακωμού ήταν η χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης από το παιδί με ευθύνη του πατέρα, όπως είπε.
Νωρίτερα η 47χρονη που είχε επίσης μηνύσει τον σύζυγό της για φθορά (σπάσιμο κινητού) δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την καταδίκη του συζύγου της και ο 49χρονος αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε φθορά στο κινητό τηλέφωνο. Για αυτό το αδίκημα ο 49χρονος κρίθηκε αθώος.
Η 47χρονη στη συνέχεια δικάστηκε και για υβριστική συμπεριφοράσε βάρος αστυνομικού που έπαιρνε κατάθεση για την υπόθεση. Για την υπόθεση αυτή, η 47χρονη καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.