Μετά από ολονύκτιο ανθρωποκυνηγητό, εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από τους αστυνομικούς κρυμμένος σε μια παιδική χαρά στο Πυλί της Κω ένας νεαρός Πακιστανός, ο οποίος είχε σκορπίσει τον τρόμο το προηγούμενο βράδυ όταν μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του.
Οι δυο αλλοδαποί είχαν καυγαδίσει για άγνωστο λόγο στον κεντρικό δρόμο της περιοχής και ο δράστης είχε τραυματίσει τον συμπατριώτη του μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, οι οποίοι δεν είχαν τολμήσει να επέμβουν με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί. Το θύμα διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο Κω, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.
Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή, στην οποία συγκεντρώθηκε πλήθος ομοεθνών των δυο αλλοδαπών και υπήρχε φόβος να γίνουν συμπλοκές. Με τις μαρτυρίες των κατοίκων και των θαμώνων από τις καφετέριες που είδαν το αιματηρό περιστατικό, ο δράστης ταυτοποιήθηκε, εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.