Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν ένας 15χρονος κατέληξε μέσα σε ένα φρεάτιο και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν ο έφηβος, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε μέσα σε φρεάτιο στην συμβολή των οδών 25η Μαρτίου και Τρίτση στην περιοχή του Κορδελιού.
Για το περιστατικό χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με τέσσερα οχήματα και δώδεκα πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον 15χρονο. Ο ανήλικος παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.