Κατερίνη: Αγωνία για 58χρονο που αγνοείται από τη Δευτέρα
Η οικογένειά του ζήτησε να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο
Εντείνονται οι έρευνες στην Κατερίνηγια τον εντοπισμό του 58χρονου Παναγιώτη Κωτσιόπουλου, ο οποίος εξαφανίστηκε από το απόγευμα της Δευτέρας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του χθες και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Παναγιώτης Κωτσιόπουλος έχει ύψος 1.87 μ., ζυγίζει 108 κιλά, έχει μαύρα μάτια και κοντά άσπρα μαλλιά. Επίσης, φορούσε μπεζ παντελόνι, τιρκουάζ μπλούζα και καφέ παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»