Συγκλονισμένη είναι η Αιτωλοακαρνανία από τον θάνατο δύο νέων ηλικίας 21 και 22 ετών σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σταμνά.
Το όχημα που οδηγούσε ο 21χρονος, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας σε δέντρο.
Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ο 21χρονος Σπύρος Μασαούτης, από το Κεφαλόβρυσο, και ο 22χρονος συνοδηγός Γιάννης Μπούρος με καταγωγή από τη Σταμνά.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού