Έφυγε από τη ζωή ο ποινικολόγος Σπύρος Φυτράκης, μια σημαντική προσωπικότητα στα δικαστικά δρώμενα της χώρας.
Στη διάρκεια της δικηγορικής του πορείας, η οποία ξεκίνησε από το 1965, υπερασπίστηκε κατηγορούμενους υψηλού προφίλ, μεταξύ άλλων και τον Νίκο Μαζιώτη.
Το 2003 είχε υπερασπιστεί τον Γιάννη Σερίφη, κατηγορούμενο για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, το 2001, υπερασπίστηκε τον Τζίμη Πανούση, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για προσβολή της σημαίας.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο νεκροταφείο της Καισαριανής, στις 11:00.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.