Το Δικαστήριο απέρριψε αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής, με σκοπό η 39χρονη που έριξε βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγό της στο Ηράκλειο, να αποφυλακιστεί υπό όρους.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, στενός συνεργάτης του Απόστολου Λύτρα βρέθηκε στο Ηράκλειο, για τη συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου ανατολικής Κρήτης, στο οποίο ο γνωστός ποινικολόγος είχε καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής κάθειρξης 8 ετών που είχε επιβληθεί στην 39χρονη για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος του, εν διαστάσει, συζύγου της, τον Οκτώβριο του 2022.
Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, που φέρεται να βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι στον Γέρακα για να παραλάβει προσωπικά είδη και χρήματα από το σπίτι των Απόστολου Λύτρα και Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ήταν εκείνος που παρέστη στην εξέταση της αίτησης, φτάνοντας μάλιστα με καθυστέρηση στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, λόγω καθυστέρησης της πτήσης από Αθήνα για Ηράκλειο.
Υπενθυμίζεται ότι ο πυρήνας της υπερασπιστικής γραμμής που είχε αναπτύξει ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης της 39χρονης, ήταν ότι η επίθεση με βιτριόλι έγινε ως άμυνα στην κακοποίηση της γυναίκας από τον σύζυγό της.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία